Ha HACCP-re van szüksége, vagy csak elakadt a kialakításban keressen minket! Legyen szó élelmiszeripari üzemről vagy bármilyen vendéglátóipari egységről!
24 órán belüli HACCP kiépítés
Ha megrendeli szolgáltatásunkat, kimegyünk Önhöz és megbeszéljük a kiépítés folyamatát, menetét, egyeztetjük a technológiát.
HACCP Oktatás
Az élelmiszeripari vállalkozónak kötelessége évente oktatást szervezni a dolgozóinak, hogy a jogszabályokkal tisztában legyen, illetve az alapvető szabályokat ismerjék.
Önellenőrzési terv | Belső AUDIT
2018.01.01-től kötelező az élelmiszeripari vállalkozóknak (étterem, kisbolt, üzem, logisztika, fagyizó..stb.) kiépíteni önellenőrzést, melyben hónapra lebontva meg kell adni éves szintre az ellenőrzés módját.
Munka, Tűz és Balesetvédelem
Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így bátran bízza ránk a szabályzatok elkészítését is.
Ingyenes Telefonos Konzultáció!
Új Étterem | Melegkonyha Nyitása
Dokumentációk, hatósági ügyintézés, technológiai leírás, oktatások
Kis boltok, büfék, bisztrók nyitása
HACCP, önellenőrzési terv készítése, dokumentációk, kötelező oktatások, minden amit a hatóság kérhet
Cukrászdák, pékségek, üzemek nyitása
Teljes hatósági ügyintézés, HACCP rendszerek kiépítése, kötelező oktatások, hatósági segítsényújtás.
Címke szövegtervek készítése
Jogszabályi, rendeleti előírásoknak megfelelő címketervek, tápérték számítással
Engedélyeztetés
Teljes körűen elvégezzük helyetted az összes engedélyt, amit a nyitásnál kérni fog a szakhatóság.
Nyomonkövetés kiépítése
Gyártáshoz, üzemekhez teljeskörű nyomonkövetési terv / rendszer kiépítése
Szolgáltatásaink
HACCP Készítése | Kiépítése | Auditálás | Felülvizsgálat | Tanúsítvány | Intézkedési Terv
Új Üzlet Nyitása
Hasznos információk étterem vagy üzlet nyitásához! Kinek kötelező a HACCP rendszer?
Ajánlatkérés
HACCP-vel kapcsolatos ajánlatkérésére, 4 órán belül válaszolunk, vagy visszahívjuk!