Minden esetben kérje el a végzettséget igazoló dokumentumot, csak felsőfokú végzettségű élelmiszermérnökkel dolgoztasson, különben a dokumentumok nem lesznek megfelelőek.

Minden magyarországi élelmiszeripari vállalkozás (éttermek, büfék, élelmiszert raktározó, szállító cégek, mozgóboltok, üzemek, pálinkafőzdék, pékségek, cukrászdák, hentes boltok, tejüzemek…stb.)

Ha egy évnél régebbi, ha a hatóság kéri, illetve technológiai változás esetén. Hívjon minket ez ügyben bármikor, készségesen segítünk Önnek!

Évente egyszer minden alkalmazottnak kötelező, melyről képzési jegyzőkönyvet kell kiállítani, az igazolás miatt.

Igen, mivel vállalkozásra, névre, illetve helyszínre szól a dokumentáció.

Nincs, ez egy marketing fogás a gyártók részéről. Bármely vegyszer jó lehet, amelynek van OTH engedélye és alkalmas az adott feladatra (fertőtlenít, zsírt old, padozatra alkalmas, rozsdamentes felületre alkalmas…stb)

Nem, mivel a melléklet, az csak egy nagyon kis töredéke a teljes dokumentációnak, a veszélyelemzés nélkül hiányos a HACCP.

Hívjon minket bármikor, mi biztosan tudunk segíteni. Az évek során sokféle kérdéssel, és megoldandó feladattal találkoztunk, nincs lehetetlen. Hatósági kapcsolataink és ismertségünk sokszor segít a leendő partnereinkek abban, hogy gördülékenyen menjen az engedélyeztetés.

Ingyenes Telefonos Konzultáció!

Szolgáltatásaink

HACCP Készítése | Kiépítése | Auditálás | Felülvizsgálat | Tanúsítvány | Intézkedési Terv

Új Üzlet Nyitása

Hasznos információk étterem vagy üzlet nyitásához! Kinek kötelező a HACCP rendszer?

Áraink

Részletes árainkért, egyéni kedvezményekért keressen meg minket!

Ajánlatkérés

HACCP-vel kapcsolatos ajánlatkérésére, 4 órán belül válaszolunk, vagy visszahívjuk!