HACCP dokumentáció, allergén tájékoztatóval, tanácsadással

16.000 Ft.-tól

HACCP felülvizsgálat, meglévő HACCP felülvizsgálata, megújítása

9.900 Ft.-tól

Oktatások | Évente kötelező oktatások (haccp, munkavédelem, tűzvédelem…)

2.100 Ft.-tól

Önellenőrzési terv kiépítése – Január 1-től kötelező. A vállalkozás méretére és jellegére szabott dokumentum

9.900 Ft.-tól

Gyártmánylapok, anyaghányad nyilvántartás | Címkék készítése jogszabálynak megfelelően

890 Ft.-tól

Komplex munkavédelmi csomag (oktatások, szabályzatok, munkahelyi kockázatértékelés, kémiai kockázatértékelés)

26.000 Ft.-tól

Hatósági engedélyek megszerzése | Külön engedély, kereskedelmi tevékenység, veszélyes anyag bejelentés

25.000 Ft.-tól

Kémiai kockázatértékelés | Szabályzatok, kockázatelemzések

14.000 Ft.-tól

Tűzvédelmi szabályzat | Szabályzatok, kockázatelemzések

11.000 Ft.-tól

Munkahelyi kockázatértékelés | Szabályzatok, kockázatelemzések

14.000 Ft.-tól

Ingyenes Telefonos Konzultáció!

 

HACCP engedély ára: jó felkészülni és ismerni a részletek

Egy HACCP engedély rendkívül sokat segíthet egy vállalkozásnak, hiszen ez nemcsak egy papírdarab, hanem egy komplett- vagy részleges minőségbiztosítás élelmiszeripari területen. Amikor HACCP engedély ára kerül szóba, szerencsére nem kell százezres nagyságrendekben gondolkodni.

A HACCP árak különbözőek, a HACCP-Tanúsítvány weboldalon 10 különböző árat is találunk. Nézzük meg, hogy milyen különböző HACCP készítés árak pontosan mire vonatkoznak, és mi lehet fontos vagy mi kötelező vállalkozásunk számára.

Haladjunk a legolcsóbbaktól a legdrágábbak felé:

– A legolcsóbb termék a nyilnvántartás, méghozzá az anyaghányadra és a gyártmánylapokra vonatkozóan, és a jogszabályoknak megfelelő címkék elkészítése (meglepődnénk, ha tudnánk, hogy ilyen apróságoknak tűnő dolgokon mennyi minden múlhat…)

– Az oktatások árai sem járnak a fellegekben szerencsére, még mindig egy esti sörözés árán belül mozgunk, mint kezdőár, természetesen. Fontos az is, hogy miről is van szó pontosan: különböző időtartamokra és árakra kell számítanunk tűzvédelem, munkavédelem, HACCP és más témákban.

– Ha már volt nálunk HACCP vizsgálat, akkor a felülvizsgálat és megújítás ára jóval olcsóbb, mint egy új dokumentáció készítése.

– Az önellenőrzési terv kiépítése, amely idén januártól kötelezővé vált, egy HACCP felülvizsgálat árától indul, de az ár nagyban függ a vállalkozás jellegétől és méretétől is.

– Ennél nem sokkal drágább egy tűzvédelmi szabályzat elkészítése: ez olyasmi, amire szinte minden vállalkozás, amely fizikailag (tehát nem csak az online térben) is létezik, szüksége van. Ennek részei a kockázatelemzések és a szabvályzatok is.

– Valamivel drágább a munkahelyi kockázatértékelés, ehhez szintén tartoznak kockázatelemzések és szabályzatok is.

– Ugyanennyibe kerül egy kémiai kockázatértékelés is, a „már megszokott” szabályzatokkal és kockázatelemzésekkel.

– Szerencsére lassan araszolunk az árakkal (legalábbis a -tól, vagyis kezdőárakkal), mert egy új HACCP dokumentáció ára, amelyben találunk allergén tájékoztatót és magában foglal egy tanácsadást is, egy jobb futócipő ára alatt elérhető.

– Ennél valamivel több mint 50%-kal magasabb a hatósági engedélyek megszerzése, itt lehet szó külön engedélyről, veszélyes anyag bejelentéséről és kereskedelmi tevékenységről.

– Ennél egy kicsit drágább csak az árskála másik oldalán elhelyezkedő komplex munkavédelmi csomag, amelynek részei a szabályzatok, a munkahelyi kockázatértékelés, az oktatások és a kémiai kockázatértékelés is.