A kártevőirtási szolgáltatást partnerünk, a Nova-Tox Profi Kft. végzi.

A Nova-Tox Profi Kft. egy országos lefedettséggel rendelkező kártevőirtó szakvállalat, mely a természetes környezettel és élővilággal szembeni etikus magatartás mellett kívánja a megrendelők kártevő mentes környezetét biztosítani.

A cég mottója tükrözi a mindennapokban képviselt szemléletet, miszerint „Számunkra nincsenek problémák, csak megoldandó feladatok!”

A Nova-Tox Profi Kft. több mint 35 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberállománya, megfelelő garancia, hogy a kártevőirtás területén bármilyen feladatot a legnagyobb szakértelemmel végezzen el. 

Az együttműködéseink sikere megbízóink szerint abban rejlik, hogy rugalmasságunk, gyors alkalmazkodóképességünk, nyitottságunk, maximális megbízhatóságunk egyedivé tesz bennünket.

A Nova-Tox Profi Kft. megrendelői számára szakszerűen biztosítja a rovar-, és rágcsálóirtást, egészségügyi kártevők elleni védekezést, a kártevő mentes környezet fenntartását, szaktanácsadást. Partnerei magán személyek, szállodák, élelmiszergyártó és forgalmazók, kórházak, közintézmények, valamint vendéglátó-ipari és közétkeztetési egységek, mezőgazdaságok széles köre.