Országosan is elérhetőek vagyunk!

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk! Bízzon szakértelmünkben. Rendelje meg csomagajánlatainkat (HACCP, munkavédelem…stb), hogy a legkedvezőbb árat adhassuk!

Korrekt árainkat Önnek is garantáljuk, hívjon minket bizalommal!

1132 Budapest, Váci út 58.

TEL.: (20) 593-1235

info@haccp-tanusitvany.hu

Ingyenes Telefonos Konzultáció!

Szolgáltatásaink

HACCP Készítése | Kiépítése | Auditálás | Felülvizsgálat | Tanúsítvány | Intézkedési Terv

Új Üzlet Nyitása

Hasznos információk étterem vagy üzlet nyitásához! Kinek kötelező a HACCP rendszer?

Áraink

Részletes árainkért, egyéni kedvezményekért keressen meg minket!

Ajánlatkérés

HACCP-vel kapcsolatos ajánlatkérésére, 4 órán belül válaszolunk, vagy visszahívjuk!

 

HACCP Budapest városában és országosan is

A HACCP-rendszer többek között azért, hogy az élelmiszer, amely az asztalunkra kerül, megfelelő, több tucat törvényi előírásnak megfelelően, biztosított élelmiszerminőséggel készüljön le, legyen szállítva, tárolva, címkézve stb. Ezt figyelembe véve nem is meglepő, hogy a HACCP engedély kötelező minden élelmiszeriparban tevékenykedő cégnek. Az köztudott, legalábbis a témában, szakmában mozgók számára, hogy az éttermeknek, büféknek kötelező a HACCP igazolás és az éves felülvizsgálat, míg kevesebben tudják, hogy az üzemeknek pontosan ugyanilyen körülmények között kötelező mindez, azon pedig egészen sokan szoktak meglepődni, hogy a HACCP engedély kérését nem hagyhatják ki az élelmiszer raktárak, élelmiszer szállító cégek és gyakorlatilag senki sem, aki élelmiszerrel foglalkozik, legyen szó bármelyik munkafolyamatról, a termőföldtől az asztalig, tehát a termeléstől a felszolgálásig.

A HACCP természetesen költségekkel is jár, ezek a költségek pedig nyilvánvalóan nagyon nagyban függnek a vállalkozás méretétől és jellegétől. Az éves dokumentáció mellett kötelező az alkalmazottak oktatása (és ennek a papírmunkája: jegyzőkönyveinek vezetése is), természetesen nincs különbség Budapest és vidék között, hiszen az ételben sincs vagy legalábbis nem kellene, hogy különbség legyen, amit a fővárosban és az ország többi részén fogyasztanak az emberek.

Az engedély beszerzése szempontjából a HACCP Budapest városában a legkönnyebb, de valószínűleg az árak is itt „szórnak” a leginkább. A haccp-tanusitvany.hu weboldalon csomagajánlatokat is rendelhetünk, a HACCP mellett elérhető munkavédelem és mások is.

Akár egy új üzlet (üzem, étterem stb) nyitásáról van szó, akár egy hamarosan lejáró HACCP engedély újbóli kiállításáról vagy felülvizsgálatáról, hiányzó formanyomtatványokról, mellékletekről, ellenőrző lapokról (ne feledjük, az éves HACCP dokumentáció elkészítése nem mentesít a napi szintű dokumentációtól a kritikus pontokon, mint a hűtő napló, takarítási napló stb.), akár munkavédelemről, tűzvédelemről, vegyi anyagok kockázatelemzéséről és még sok másról, a már említett haccp-tanusitvany.hu egy olyan weboldal, ahol mindezek után tudunk érdeklődni, mindezeket meg tudjuk rendelni.

És még egy jó tanács: ne felejtsük el, hogy a biztonság az első, és az élelmiszerminőség biztonsága mindnyájunk életminőségét nagyban növeli. Ne kezeljük félvállról, csupán bürokráciaként vagy „lehúzásként” ezt a fontos tevékenységet és engedélyeztetést.