Bizonyára Ön is hallotta róla (esetleg már az ellenőrzésen is túl van), hogy a Nébih elindította a Minőségvezérelt Közétkeztetési Programját, amely immár nem „teszt” üzemmódban van, hanem „élesben”, tehát az eredmény publikus, mindenki által hozzáférthető. Vállaljuk, hogy konyháját a Nébih checklista alapján felkészítjük ötösre, a dolgozókat oktatjuk az szerint, hogy minden egyes pontnak meg tudjon felelni a főző- vagy tálalókonyhájuk.

Kollégáink rengeteg ilyen ellenőrzésen voltak személyesen, és tudják, mit kell egy ilyen szemlén nyújtani, egy ötös értékeléshez. Egy-egy ilyen bejárás alkalmával a hatóság 5-6 órát is eltölt a konyhán, és minden lépést, technológiai folyamatot alaposan végignéz:

– személyi higiénia, öltözők rendje
– raktárak, folyosók, áru útvonal, tároló helyiségek
– előkészítő helyiségek, eszközök megfelelő használata
– ételkészítés, tálalás, kiszállítás
– mosogatás-fertőtlenítés, takarítások
– HACCP (mennyire helyszínre adaptált, kritikus pontok, veszélyelemzések…stb.)

Amennyiben kérdése van, vagy szeretné felkészülten várni a Nébih-et, hívja kollégáinkat!

haccp-keszítés02

Ingyenes Telefonos Konzultáció!

Szolgáltatásaink

HACCP Készítése | Kiépítése | Auditálás | Felülvizsgálat | Tanúsítvány | Intézkedési Terv

Új Üzlet Nyitása

Hasznos információk étterem vagy üzlet nyitásához! Kinek kötelező a HACCP rendszer?

Áraink

Részletes árainkért, egyéni kedvezményekért keressen meg minket!

Ajánlatkérés

HACCP-vel kapcsolatos ajánlatkérésére, 4 órán belül válaszolunk, vagy visszahívjuk!